Van de Marketing

Van de Marketing lost al uw marketingvragen op. Met een klein team professionals werken we voor diverse klanten in het MKB. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een totaalpakket van marketingadvies, online toepassingen, huisstijlontwikkeling, content tot campagnes.

FullSizeRender

Samen bereik je meer
We geloven dat daadwerkelijk succes, groei en continuïteit gerealiseerd wordt als er sprake is van een wederzijdse betrokkenheid en een langdurige relatie. Als huismarketeers verzorgen wij zowel advies als uitvoering en kunnen klanten altijd bij ons terecht met hun marketingvraagstukken. Haal de expertise van een heel bedrijf in huis door ons als huismarketeers in te zetten. Door onze ruime ervaring op marketinggebied kunnen wij uw bedrijf daadwerkelijk verder brengen. Met het team Van de Marketing is iedere vorm van samenwerken mogelijk.

Schiet eens met scherp
De mensen achter ‘Van de Marketing’ hebben maar één doel: het realiseren van uw doelstellingen. Wij schieten liever gericht dan met hagel zodat de boodschap daadwerkelijk een versterkend effect heeft en houdt op de juiste doelgroep. Zo helpen we merken en bedrijven hun doelgroep te bereiken en het juiste verhaal te vertellen in de online én offline wereld.

Diensten
Onze diensten beslaan een breed scala aan werkzaamheden, wat het voor ons juist zo leuk maakt. Van strategiebepaling tot realisatie en van concept tot uitvoering, we zijn overal voor in te zetten. Dat we zo’n breed dienstenpakket verzorgen, maakt ingezette middelen effectiever, omdat ze elkaar versterken. We werken samen en halen specialisten erbij als dat nodig is, maar de regie blijft altijd in handen van Van de Marketing.

Heeft u een uitdaging met uw marketing?
Maak kennis met ons zodat we samen de uitdaging aan kunnen gaan. Brainstormen doen we graag, ideeën uitwisselen ook. Aarzel niet en neem contact op met Wilma Kruithof, tel. 06 10974 802, e-mail wilma@vandemarketing.nl

2636-010-groot