Paasivent, pasen op het Hembrug

Maandag 22 april kun je op het Hembrugterrein genieten van het Paasivent, een viering van pasen en lentekriebels. Kom tussen 11:00 en 17:00 eieren zoeken en versieren. Geniet van live muziek en heerlijke paas-knabbels. Misschien vind jij wel het gouden ei, en win je de Paasivent-prijs.


Artzaanstad
Expositie: Look at Me

foto: Carla van de Puttelaar

Er is veel werk verzet om deze bijzonder fraaie fototentoonstelling samen te stellen waarbij het portret centraal staat. Hierbij is het gelukt om een groot aantal zeer bekende en gerenommeerde als ook een aantal jonge veelbelovende fotografen/kunstenaars samen te brengen.

Maar ook voor een broodje ei kun je bij Artzaanstad terecht tijdens het Paasivent.


BIND
In de huiskamer van Bind kun je genieten van live muziek van Moondance en om 16:00 een concert van Chaerin & Horim. Er kan genoten worden van het versieren van eiren en van de pannenkoeken van Yoann. En om 12:00 gaan we zoeken!


Museum of Humanity
Vanuit zijn overtuiging dat elk mens het waard is om waardig in beeld te worden gebracht heeft Ruben sinds de droom duizenden mensen geportretteerd. Zo ontstond het verlangen om een plek te creëren waar kunst, cultuur en maatschappelijke vraagstukken elkaar ontmoeten. Een museum waar al de geportretteerde meesterwerken in hun volle glorie te bewonderen zijn!